SIMON d.o.o.

 

Strojne Instalacije in Montaža Ogrevalnih Naprav

 

SIMON d.o.o. je vodilni slovenski proizvajalec toplotnih postaj s celovito storitveno podporo – vse od snovanja rešitev, inženiringa, montaže, svetovanja do poprodajnega servisiranja.

 

Poleg izdelovanja toplotnih postaj, ki je sicer glavna dejavnost proizvodnega programa, se je naše podjetje v Sloveniji uveljavilo tudi s proizvodnjo razdelilnikov/zbiralnikov za ogrevanje oziroma hlajenje, nerjavnih (inox) razdelilnikov oziroma zbiralnikov za sanitarno vodo, nerjavnih (inox) bojlerjev in akumulatorjev za sanitarno toplo vodo, hranilnikov in zalogovnikov za ogrevne in hladilne vode, hidravličnih ločevalnikov ter ostale opreme za toplotne postaje, kotlovnice in kurilnice. Vsi proizvodi in sistemi SIMON so izdelani po veljavnih standardih, predpisih in smernicah.

 

Od leta 1997, ko je ustanovitelj podjetja, Simon Virant, pričel z delom, pa do danes je preteklo in se pogrelo že kar nekaj vode, a šestindvajset zaposlenih, ki so se mu zaradi vse večjih potreb in zahtev naročnikov postopoma pridružili, ostaja. So gonilna sila in srce podjetja, ki sledi in se razvija skladno s trendi panoge, da svojim kupcem ponudi le najboljše.

 

Tako z nenehnimi inovacijami in razvijanjem kakovostnih individualnih rešitev, ki so plod izpopolnjevanja naših strokovnjakov in vlaganja v najsodobnejšo tehnologijo, uspešno odgovarjamo na raznolike potrebe in izzive še tako zahtevnih strank.

 

 

VREDNOTE

 

Zavedamo se namreč, da so vrhunska kakovost s prvovrstnimi materiali, nenehno inoviranje, zanesljivost in ažurnost izvedbe, poznavanje kupčevih potreb ter vztrajnost in predanost edini ključ do resničnega uspeha. Trdno usmerjeni k zastavljenim ciljem, ki jih uresničujemo z odgovornostjo do lokalnega in širšega družbenega okolja, s poslovnimi partnerji spletamo dolgoročna sodelovanja, ki temeljijo na medsebojnem zaupanju, s čimer prinašamo izjemno uporabniško izkušnjo in visoko dodano vrednost, ki jo naše dolgoletne stranke cenijo in ji zaupajo.

 

POSLANSTVO 

 

S snovanjem, razvojem in proizvodnjo kakovostnih, najsodobnejših proizvodov za ogrevalne in hladilne sisteme, ki so namenjeni opremljanju vseh vrst objektov, učinkovito in odgovorno uresničujemo potrebe po napredku in modernizaciji ter tako delujemo v dobro celotne skupnosti in okolja.

 

VIZIJA

 

Ostali bomo izviren, zanesljiv in v trajnostni razvoj usmerjen proizvajalec toplotnih postaj in ostale opreme iz naše ponudbe, naši izdelki pa bodo širom Slovenije in tudi drugod po svetu prepoznavni po funkcionalnosti in sodobnih individualnih rešitvah, ki se povsem prilagodijo zahtevam in prostorskim specifikam naročnika, svojim uporabnikom pa zagotavljajo vrhunsko oskrbo tako stanovanjskih in večstanovanjskih kakor tudi industrijskih in javnih objektov z ogrevanjem, hlajenjem in pripravo tople sanitarne vode.