Bojlerji in akumulatorji za sanitarno vodo

 

Izdelujemo različne velikosti bojlerjev za ogrevanje sanitarne vode ter akumulatorjev za hrambo tople sanitarne vode, in sicer od 50 pa vse do 15.000-litrskih. Za segrevanje sanitarne vode uporabljamo toplotne prenosnike iz bakrenih rebrastih cevi (WTN), gladkocevne inox toplotne prenosnike ali elektro grelce za še večjo ogrevalno zmogljivost, ki so vgrajeni v samem bojlerju in postavljeni ločeno od akumulatorja.

 

Bojlerji in akumulatorji SIMON so iz nerjavne pločevine (AISI 304, AISI 316, AISI 316L itd.), kar zagotavlja higiensko neoporečnost sanitarne tople vode. Sestavljeni so iz bombiranega pokrova, bombiranega dna, revizijske odprtine, nosilnih nog ali podstavka ter cevnih priključkov navojne ali prirobnične izvedbe.

 

Zasnovani so v skladu z dobro inženirsko prakso, po vseh predpisih in veljavnih standardih, vsi pa so tudi tlačno preizkušeni, da zdržijo različne tlačne obremenitve in temperaturne režime ogrevanja sanitarne vode.

 

Izdelamo jih na osnovi projektne dokumentacije ali načrtov in jih povsem prilagodimo pogojem, zahtevam ter prostorskim specifikam naročnika, pri čemer priskočimo na pomoč tudi pri samem projektiranju in pridobivanju ustrezne dokumentacije ter tako poskrbimo za vrhunsko kakovost in ažurnost izvedbe.

 

Prednosti bojlerjev in akumulatorjev za sanitarno vodo SIMON:

  • Kakovost in hitrost izdelave
  • Prilagodljivost (dimenzije in usmerjenost vseh priključkov po željah naročnika)
  • Enostaven priklop na interno instalacijo sanitarne vode
  • Ustrezajo različnim tlačnim in temperaturnim režimom
  • Enostavno servisiranje in vzdrževanje
  • Celovita storitvena podpora (od projekta do izdelka)

 

 

 

Primer označevanja bojlerjev in akumulatorjev za sanitarno vodo SIMON:

 

SIMON, BTV 500

 

Legenda:

 

SIMON Ime proizvajalca
BTV 500 Bojler za sanitarno toplo vodo volumna V = 500 l, s toplotnim prenosnikom (WTN ali gladkocevni prenosnik)
BTVE 500 Bojler za sanitarno toplo vodo volumna V = 500 l, z elektro grelcem
ATV 500 Akumulator za sanitarno toplo vodo volumna V = 500 l

 

 

Bojlerji in akumulatorji SIMON ustrezajo veljavnim standardom, predpisom in smernicam. So vrhunska naložba v prihodnost, saj združujejo prvine najsodobnejših sistemov za pripravo sanitarne vode in so tako nepogrešljivi pri oskrbi vseh vrst objektov ter zagotavljanju maksimalnega bivalnega ugodja ob racionalni rabi energije.

 

 

Akumulator za sanitarno toplo vodo

Akumulator za sanitarno toplo vodo SIMON, ATV 400, V = 400 l